REGION-LAB

bio

raymond van den broek (1967, heerlen) is na zijn studie architectuur aan de technische universiteit in eindhoven 12 jaar werkzaam geweest bij verschillende architectenbureaus, waaronder jan bakers architecten in utrecht, maccreanorlavington architects in rotterdam, geurst en schulze architecten in scheveningen en mvrdv in rotterdam. hij heeft daarbij gewerkt aan verschillende soorten opdrachten in alle fases van het proces, van prijsvragen voor een masterplan of een resort tot de uitvoeringsfase van woningbouwprojecten en interieurontwerpen.

sinds 2011 opereert raymond als zelfstandig architect. naast zijn eigen projecten werkt hij ook free lance en als gastdocent.

guyonne van der velden (1969, eindhoven) is afgestudeerd aan de faculteit bouwkunde van de technische universiteit eindhoven in 1996.
van 1997 tot 2006 was zij werkzaam bij Architecten Werkgroep te Tilburg (tegenwoordig DAT) als architect. daar heeft ze aan een verscheidenheid aan projecten gewerkt uiteenlopend van stedenbouwkundige plannen tot kleine en grotere woningbouwprojecten.

in 2006 is guyonne haar eigen buro gestart. De opdrachten variĆ«ren van villa’s tot verbouwingen en meubels.
daarnaast is guyonne sinds 2007 gastdocent aan de technische universiteit te delft.