REGION-LAB

het bijenhotel hangt

bewonersinitiatief, bijen, groene stad, hooglandje, uitvoering

Geen reacties


deel dit bericht

het bijenhotel in het hooglandje hangt. aan een boom achter het hek hangt het goed zichtbaar in het middagzonnetje. we hopen dat er snel bewoners in komen zodat we kunnen genieten van variƫteit aan wilde bijen.

bijenhotel hangend aan een boom

het laatje in het midden bevat transparante buisjes zodat de eitjes die erin gelegd worden, gevolgd kunnen worden in hun ontwikkeling tot nieuwe bij. op deze manier willen we proberen jong en oud mee te laten genieten en meer te laten weten over deze intrigerende beestjes.
het bijenhotel is een geschenk van de deelgemeente noord dat de bewonersgroep aangeboden kreeg bij de opening.

0 Responses to dit bericht
Add your comment